JCI Kortrijk en JCI Waregem

JCI4kids is een gezamelijk project van JCI Kortrijk en JCI Waregem. Beide lokale afdelingen van Junior Chamber International. Een wereldwijde organisatie dat een positieve impact wil hebben op de gemeenschap.

Afbeelding
SAV JCI Waregem
Afbeelding
Lustrumdag feest flamingo

JCI, hier staan wij voor

Al sinds 1915 verenigen high potentials, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar zich bij JCI om zichzelf en de wereld om hen heen te verbeteren. In Vlaanderen is JCI actief in 28 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel. We werken er samen aan straffe businessprojecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten, internationale congressen en we hebben bovenal veel fun en creëren hechte vriendschappen onder het motto ‘Developing Leaders for a Changing World’. JCI4kids is één van de projecten waarin dit naar boven komt. Benieuwd wat we hiermee doen?

Straffe businessprojecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten, internationale congressen en we hebben bovenal veel fun

De 4 pijlers van onze werking

Onze werking situeert zich bewust binnen 4 pijlers. Zo onderscheiden we ons van traditionele business- of serviceclubs en zijn we in staat onze leden een oneindig brede waaier van projecten, activiteiten en mogelijkheden aan te bieden. JCI, dat is voor elk wat wils.

columns element

Business

Dit deel van onze werking draait om zakelijke vorming, nieuwe opportuniteiten, ondernemerschap belonen en het actief uitbouwen van het professionele netwerk.

Vorming

JCI helpt high potentials en ondernemers groeien door een sterk aanbod aan eigen, kwalitatieve trainingen aangevuld met opleidingen door externe experts.

Internationalisme

De pijler internationalisme behelst alle activiteiten buiten de eigen afdeling, zoals samenwerken binnen districten, twinning met zusterafdelingen, reizen en congressen.

Gemeenschap

JCI gaat over impact realiseren. Als actieve burgers werken we mee aan een betere maatschappij door projecten te realiseren die een positieve verandering teweeg brengen.

Benieuwd naar hoe JCI juist in elkaar zit? 

Bekijk ons filmpje en je bent helemaal mee!

Misschien is JCI iets voor jou?

Ben je jonger dan 40 jaar, ondernemend en wil je graag samen met anderen projecten realiseren zoals JCI4kids? Of misschien heb je interesse in projecten binnen onze andere pijlers? Dan is JCI zeker iets voor jou!

Neem gerust contact op met de lokale afdeling van JCI Kortrijk of JCI Waregem en dan leren we je graag kennen!

columns element
Logo JCI Kortrijk

Lid worden van JCI Kortrijk?

JCI Kortrijk komt elke maand samen op de derde maandag van de maand. Misschien ken je ons van de Sinksenregatta of ging je al eens mee op de vele bedrijfsbezoeken die we organiseren.

Heb je zin om deel uit te maken van deze enthousiaste groep? Stuur dan een mailtje naar onze ledenverantwoordelijke  via leden@jcikortrijk.be.

Logo JCI Waregem

Lid worden van JCI Waregem?

JCI Waregem komt elke maand samen op de derde donderdag van de maand. Bekende projecten zijn de World Cleanup Day, de Openvormingsdag en de Wine After Work, waar je misschien al eens van hoorde.

Vragen of heb je zin om eens langs te komen om ons te leren kennen? Neem gerust contact op via info@jciwaregem.be